galeria-estudi a gràcia, 2009

 

Programa: Galeria- Estudi

Autor: Lluís Avellan

Localització: Gràcia, Barcelona

Client: Fundació Felicia Fuster

Data: 2009

Superfície: 183 m2

Col·laboradors: Pepa Armenté, dissenyadora industrial

Partint d’un local musical en planta baixa, es va projectar un EstudiGaleria d’art.

Es va buidar íntegrament el local, deixant un espai diàfan. Eliminar per obrir i deixar entrar, fluir dins-fora.

Es va doblar el perímetre corregint geomètricament la planta, creant diferents espais per albergar les pastilles serveis (magatzem, bany i office) i deixar un espai diàfan per a exposició i despatx.

Es va decidir conservar l’essència de l’espai, recuperant bigues i pilars de formigó, i utilitzant pocs materials i sense presència; microciment en paviment i fusta de pi per a la fusteria.