reforma i ampliació de pis dúplex a cervelló, 2008

Programa: Reforma i ampliació de pis dúplex

Autors: Lluís Avellan, Joan Espinàs

Localització: Cervelló

Client: Particular

Data: 2008

Superfície: 185 m2

Col·laboradors: José Manuel Martínez, arquitecte, Francesc Guillén, arquitecte tècnic.

El projecte va consistir en la formació d’un dúplex connectant l’àtic amb el sotacoberta d’un edifici entre parets mitgeres.

Es va dividir l’espai en dues zones; la zona de dia (planta superior) i la zona de nit (planta baixa).

Es va habilitar la sotacoberta recuperant l’estructura original de bigues de formigó i descobrint la caiguda natural dels sostres corresponent a la teulada de l’edifici. Es van formar dues terrasses tancades per grans finestrals, garantint l’entrada de llum natural i una planta lliure amb la cuina oberta al salómenjador i l’estudi.

L’escala situada al centre de la planta marca els límits entre les diferents parts.